3 takeaways fra Knights' sejr: Ny toplinje bliver ved med at spille

Golden Knights højre wing Mark Stone (61) scorer forbi St. Louis Blues målmand Jordan Binning ... Golden Knights højre wing Mark Stone (61) scorer forbi St. Louis Blues-målmanden Jordan Binnington (50) under en shoot out efter en forlænget periode af en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena fredag ​​den 23. december 2022 i Las Vegas. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Folk jubler efter Golden Knights højre wing Mark Stone (61) scorede forbi St. Louis Blues-målmanden Jordan Binnington (50) under en shootout efter en forlænget periode af en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena, fredag ​​den 23. december, 2022, i Las Vegas. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Golden Knights center Chandler Stephenson (20) fejrer sit mål mod St. Louis Blues-målmanden Jordan Binnington (50) i den tredje periode af en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena fredag ​​den 23. december 2022 i Las Vegas. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Golden Knights forsvarsspiller Alex Pietrangelo (7) scorer mod St. Louis Blues-målmanden Jordan Binnington (50) i den første periode af en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena, fredag ​​den 23. december 2022 i Las Vegas, da St. Louis Blues forsvarsspiller Robert Bortuzzo (41) ser på. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Golden Knights højre fløj Mark Stone (61) falder på St. Louis Blues-målmanden Jordan Binnington (50) i den anden periode af en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena fredag ​​den 23. december 2022 i Las Vegas. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Golden Knights center Chandler Stephenson (20) forsøger at skyde mod St. Louis Blues målmand Jordan Binnington (50) i den tredje periode af en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena, fredag ​​den 23. december 2022 i Las Vegas, som St. Louis Blues højre fløj Vladimir Tarasenko (91) falder på is. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Golden Knights center Michael Amadio (22) forsøger at skyde mod St. Louis Blues målmand Jordan Binnington (50) i den tredje periode af en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena, fredag ​​den 23. december 2022 i Las Vegas, som St. Louis Blues højre fløj Vladimir Tarasenko (91) falder på is. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Golden Knights højre fløj Mark Stone (61) reagerer, efter at han scorede i anden periode af en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena, fredag ​​den 23. december 2022 i Las Vegas, som St. Louis Blues højre wing Vladimir Tarasenko ( 91) og St. Louis Blues venstre fløj Pavel Buchnevich (89) skøjter væk. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Golden Knights-målmanden Logan Thompson (36) laver en redning mod St. Louis Blues i den anden periode af en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena, fredag ​​den 23. december 2022 i Las Vegas. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Golden Knights center Michael Amadio (22) fejrer sammen med Golden Knights højre wing Mark Stone (61) og Golden Knights forsvarsspiller Alex Pietrangelo (7) efter at have scoret et mål i anden periode af en NHL-hockeykamp på T-Mobile Arena, fredag, dec. 23, 2022, i Las Vegas. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  St. Louis Blues center Ivan Barbashev (49) mister balancen, da han konkurrerer med Golden Knights forsvarsspiller Brayden Pachal (94) i den tredje periode af en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena fredag ​​den 23. december 2022 i Las. Vegas, som St. Louis Blues center Noel Acciari (52) ser på. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Golden Knights center Chandler Stephenson (20) forsøger at skyde mod St. Louis Blues målmand Jordan Binnington (50) i den tredje periode af en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena fredag ​​den 23. december 2022 i Las Vegas, som St. Louis Blues højre fløj Vladimir Tarasenko (91) falder på is. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Golden Knights center Chandler Stephenson (20) fejrer sit mål mod St. Louis Blues-målmanden Jordan Binnington (50) i den tredje periode af en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena fredag ​​den 23. december 2022 i Las Vegas. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Golden Knights højre wing Mark Stone (61) fejrer med Golden Knights center Nicolas Roy (10), efter at han scorede forbi St. Louis Blues målmand Jordan Binnington (50) under en shoot out efter en forlænget periode i en NHL-hockeykamp på T- Mobile Arena fredag ​​den 23. december 2022 i Las Vegas. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto  Golden Knights-spillere fejrer deres sejr mod St. Louis Blues efter en NHL-hockeykamp i T-Mobile Arena fredag ​​den 23. december 2022 i Las Vegas. (Chitose Suzuki/Las Vegas Review-Journal) @chitosephoto

Mark Stone forsøgte at gemme sig på Golden Knights' bænk, da træner Bruce Cassidy gav ham et kig.

hvilket tegn er den 24. oktober

Cassidy spurgte, hvordan hans kaptajn havde det, da han forsøgte at bestemme, hvem Knights ville bruge i deres shootout med St. Louis Blues på fredag. Stone, der gik ind i kampen 4-til-16 i sin karriere, sagde, at han var villig til at gøre, hvad holdet havde brug for.

'Det lød ikke som 'Ja, jeg har en i min træner',' sagde Cassidy spøgende.

Cassidy gik alligevel med ham. Knights var blevet båret af Stones linje med center Chandler Stephenson og venstre fløj Michael Amadio hele natten. Det virkede kun passende at give medlemmer af trioen endnu en mulighed.

Gruppen leverede. Stephenson scorede i tredje runde, da en miss ville have afsluttet spillet. Stone slog derefter målmanden Jordan Binningtons blockerside i holdets næste forsøg på at give Knights en 5-4-sejr foran et annonceret publikum på 18.125 i T-Mobile Arena.

Han blev mobbet af sine holdkammerater bagefter, da de gik ind i NHL's tre-dages ferie med to på hinanden følgende hjemmesejre.

'Du tager pointene på denne tid af året,' sagde Cassidy. 'Godt for (Stephenson), godt for (Stone) og Amadio at hoppe derop og også supplere de fyre.'

Knights havde brug for den enorme præstation fra deres toplinje.

De kom ind i Blues-kampen efter to af deres top fire scorere, efter at det fredag ​​morgen blev annonceret, at højrefløjen Jonathan Marchessault er dagligt med en skade i underkroppen. Knights har allerede været uden center Jack Eichel. De skadede forsvarsspillere Shea Theodore og Zach Whitecloud har også efterladt et hul på højre side af deres blå linje.

Stephenson, Stone og Amadio rykkede op for at bære holdet gennem den modgang, selvom de kun spillede deres anden kamp sammen.

Stephenson havde et mål og tre assists i sin fjerde karriere med fire point. Amadio havde et mål og to assists i sin anden kamp med tre point nogensinde. Stone havde et mål og en assist ud over sin shootout-vinder.

Trioens bidrag kom også på vigtige tidspunkter.

Stephenson og Amadio satte forsvarsspilleren Alex Pietrangelos mål op 5:22 i første periode, der bragte Knights foran på 1-0. Blues udlignede kampen, men så gav Stone sit hold føringen tilbage 4:29 inde i den anden.

St. Louis svarede med to mål i træk. Amadio scorede med 1:26 tilbage før den anden pause for at sende de to hold i den tredje uafgjort 3-3. Stephenson fandt Stone med en flot baghånds-aflevering, og Stone fik Blues-forsvaret til at tro, at han skød, før han skubbede pucken over til Amadio.

'Utroligt,' sagde Amadio. »Jeg troede ikke, han så mig i starten. Fantastisk spil af ham og fantastisk spil af Stevie for at få det til ham.”

Højre fløj Noel Acciari gav Blues føringen tilbage med 9:15 tilbage i reguleringen. Det var ikke klart, om Knights, der spillede deres 12. kamp i denne måned, havde nok energi til at kæmpe tilbage.

Det viste sig, at Stephenson gjorde.

Han scorede et kampudligningsmål med 1:36 tilbage i tredje periode med Knights på powerplay og målmanden Logan Thompson ude af nettet. Hans utrolige indsats hele natten skubbede hans pointrække til en karriere-high syv kampe. Stephenson har tre mål og 11 assists i den periode. Hans 14 assists i december er lige føringen i NHL.

Det var dog hans shootout-mål, der satte Stones sidste heltemod op. De to og Amadio holdt Knights i gang gennem hele kampen. De fortjente at være dem, der kunne give en imponerende sejr.

'Det var rart at få nogle mål, få to sejre før pausen,' Stephenson 'Det er noget, vi altid vil være dominerende i, er hjemmeis og sætte hold på hælene.'

Her er tre ting fra sejren:

1. Thompsons shootout-rekord

Thompson lavede tre redninger for at forbedre til 3-0 i shootouts i denne sæson. Hans to andre sejre kom mod Columbus Blue Jackets og Boston Bruins.

Rookien forbedrede sig til 28-for-33 (.848) i sin karriere i shootouts. Han er syv forsøg genert for at kvalificere sig til NHL-rekordbogen, men hvis han gjorde det, ville hans redningsprocent blive nummer to hele tiden efter kun Marc Denis (.854).

2. Pietrangelo forbliver stærk

Pietrangelos mål var hans første i 10 kampe mod hans tidligere hold, som han var kaptajn til et Stanley Cup-mesterskab i 2019.

Det holdt også hans seneste varme streak. Pietrangelo har fem point i fire kampe, siden han kom tilbage til Knights den 17. december. Han gik glip af de foregående ni, fordi hans datter Evelyn var alvorligt syg.

Pietrangelo har 26 point i 27 kampe i sæsonen, lige på 11. pladsen blandt NHL-forsvarsspillere trods hans orlov.

3. Hjemmerekord

Knights forbedrede til 10-9 på T-Mobile Arena med sejren.

hvad betyder 4422

De vandt for tredje gang i deres seneste ni hjemmekampe. De scorede også mere end to mål for anden gang i den periode.

'At få to point i pausen er enormt,' sagde Stone. “Især på hjemmebane, to sejre i træk. Det kan give en lille smule momentum (for os).

Kontakt Ben Gotz på bgotz@reviewjournal.com. Følge efter @BenSGotz på Twitter.