Gorman falder i mesterskabskamp på Tarkanian Classic

FIL - Bishop Gorman-spillere fejrer deres sejr i dobbelt overtid mod Liberty High under ... FIL - Bishop Gorman-spillere fejrer deres sejr i dobbelt overtid mod Liberty High under Platinum Division boys basketball mesterskabskamp ved Tarkanian Classic på Bishop Gorman High School tirsdag den 21. december 2021 i Las Vegas. Gorman vandt 79-75. (Bizuayehu Tesfaye/Las Vegas Review-Journal) @bizutesfaye

Biskop Gormans føring i pausen var forduftet mod West Ranch (Californien) i Platinum Bracket-mesterskabsspillet i Tarkanian Classic, men gælerne havde stadig en chance for at tvinge overtid.

Efter 65-62 med ni sekunder tilbage, gik Gorman, rangeret som nr. 12 nationalt af MaxPreps, ned ad gulvet med en chance for at remis selv med nr. 19 West Ranch for første gang på næsten 10 minutter.

Men andenårsvagten Nick Jeffersons 3-pointer i de sidste sekunder var lige ude. West Ranch sikrede sig rebound og slog to straffekast efter en Gorman-fejl for at sikre en 67-62-sejr for at hævde Platinum-mesterskabet torsdag aften hos Bishop Gorman.

afstand fra salt lake til las vegas

'Vi skal bare finde ud af os selv og være mere konsekvente gennem hele kampen,' sagde Gorman-træner Grant Rice. 'Vi vil have løb, hvor vi er rigtig gode, men vi skal sætte en fuld kamp sammen. Men alt i alt gik (Tarkanian Classic) rigtig godt.”

Juniorgarden John Mobley førte Gaels med 24 point. Seniorfløjen Keenan Bey tilføjede 13 point.

Gorman (6-2) missede sine første tre skud. Men en Mobley midrange-springer startede et 10-0-løb over 3 minutter, 35 sekunder, der så gælerne tage en tidlig føring.

Gorman lavede seks 3-pointere i de første 10 minutter og førte med så mange som 10 point på 28-18. West Ranch (12-0) havde problemer mod Gaels' forsvar og formåede kun fire point i den sidste 4:30 af første halvleg.

Gaels førte 37-30 ved pausen, men Rice mente, at deres føring burde have været større og pegede på et par fejl, der kostede dem muligheder for at score.

Deres føring var kortvarig, da West Ranch begyndte at chip væk. Wildcats senior forward Andrew Meadow scorede de første fire point ud af pausen, og hans layup fem minutter inde i anden halvleg gav West Ranch sin første føring.

Wildcats kørte 16-6 i løbet af de første seks minutter af anden halvleg og førte 46-43. Gorman klarede ikke uafgjort eller gentog føringen resten af ​​vejen.

Rice pegede på Gaels' kampe tidligt i anden halvleg som et vendepunkt.

'I omkring fem minutter efter angreb var vi bare rigtig dårlige og fik bare ikke gode ejendele,' sagde Rice. »De fangede os med det samme, og det var en kamp. ... Det kunne være gået begge veje.'

Meadow førte West Ranch med at score, med 14 af hans 18 point i anden halvleg.

På trods af tabet sagde Rice, at han var tilfreds med, hvordan hans hold konkurrerede mod hårde nationale modstandere under hele Tarkanian Classic. Han er overbevist om, at gælerne vil rydde op i deres fejl fra torsdagens kamp og være bedre resten af ​​sæsonen.