Nyt udseende Knights åbner 6. sæson med test mod Kings

The Golden Knights første chance for at vise, at tingene vil være anderledes end sidste sæson, kommer tirsdag i en nationalt tv-transmitteret kamp mod Los Angeles Kings på ESPN.

Læs Mere

Den raske Jack Eichel finder sin 'groove igen' med Golden Knights

Center Jack Eichel har fundet sig til rette efter at have sluttet sig til Golden Knights i en storslået handel i sidste sæson og håber at spille i eftersæsonen for første gang i karrieren.

Læs Mere

Phil Kessel motiverede efter 3 svære år med Coyotes

Phil Kessels målscoring tog et dyk i hans sidste sæson med Arizona Coyotes. Han vil bevise over for Golden Knights, at han stadig har masser at byde på.

Læs Mere

Knights kaptajn løfter holdet til sæsonåbningssejr mod Kings

Golden Knights vandt deres første kamp i sæsonen for femte gang på seks år, takket være et massivt spil fra anfører Mark Stone.

Læs Mere

Rookie-duoen fører Knights forbi Blackhawks i hjemmeåbningen

Golden Knights venstre fløj Paul Cotter og målmanden Logan Thompson leverede stærke præstationer, da holdet forbedrede sig til 2-0 i denne sæson.

Læs Mere

Hurtig start hjælper Knights med at slå Seattle Kraken til start 3-0

Golden Knights krydsede lørdag forbi Seattle Kraken og gamle ven Martin Jones efter et tidligt angreb.

Læs Mere

Tre observationer fra Knights' 3-0-start under ny træner

Golden Knights samler point tidligt under træner Bruce Cassidy, i høj grad takket være deres dybde, målmandsskab og en stærk start af en forsvarsspiller.

Læs Mere

Golden Knights får omvendte retro-trøjer fra NHL, Adidas

Golden Knights vil bære deres nye uniform otte gange i denne sæson med start den 26. november mod Vancouver Canucks. Trøjerne vil kunne købes 15. november.

Læs Mere

Bill Foley siger, at Knights kan have været 'for aggressive' med nogle handler

Ejeren af ​​Golden Knights ser stadig ingen grund til at trække sig tilbage. Han holder fast i sin 'Cup in six' forudsigelse efter at have set sit hold på isen i denne sæson.

Læs Mere

Knights' Kessel skal blive hockeyens jernmand gennem tiderne

Golden Knights højre fløj Phil Kessel kan binde rekorden for på hinanden følgende NHL-kampe, der spilles mandag mod Toronto og kan bryde mærket tirsdag i San Jose.

Læs Mere

Phil Kessel bryder NHL-rekorden, da Knights rykker forbi Sharks

Golden Knights højre fløj Phil Kessel skrev historie tirsdag i San Jose, mens hans hold gjorde et comeback i tredje periode for at besejre Sharks.

Læs Mere

Jack Eichel kommer for at redde igen i Golden Knights' OT-sejr

Center Jack Eichel fandt forsvarsspilleren Shea Theodore til sejrsmålet, da Golden Knights samlede sig fra et underskud i tredje periode til deres femte sejr i træk.

Læs Mere

Lil Jon lærer Golden Knights vigtigheden af ​​skud

The Golden Knights modtog en trænerlektion af Lil Jon.

Læs Mere

Knights-spillere undslipper opmærksomhed fra præmier, mens holdet lykkes

The Golden Knights vinder ikke spil gennem handlinger fra en eller to spillere. Deres dybde er en af ​​de største grunde til, at de har vundet syv lige.

Læs Mere

Jack Eichel vender tilbage til Buffalo 1 år efter bytte til Knights

Jack Eichel er omdrejningspunktet for et Golden Knights-hold, der fører NHL med en rekord på 12-2, et år efter at være blevet handlet af Buffalo Sabres og derefter blevet opereret i nakken.

Læs Mere

Sådan ser du Golden Knights-Sabres-kampen torsdag

The Golden Knights vil ikke være på tv på torsdag, da de søger at forlænge deres sejrsrække til ni kampe.

Læs Mere

Golden Knights placerer målmanden på dispensationer

Golden Knights gav målmanden Laurent Brossoit fritagelser torsdag. Han har ikke spillet en NHL-kamp siden 15. marts efter at have gennemgået en hofteoperation uden for sæsonen.

Læs Mere

3 takeaways fra Knights' sejr: Eichel minder Buffalo om, at han er en stjerne

Jack Eichels anden tur tilbage til Buffalo var lykkelig, da Golden Knights forlængede deres sejrsrække til ni kampe.

Læs Mere

Hvorfor bliver Golden Knights ved med at vinde? Lad os tælle måderne

The Golden Knights ramte et af de laveste point i franchisehistorien for otte måneder siden. Nu ruller de igen med et stort forspring på toppen af ​​Pacific Division.

Læs Mere

3 takeaways fra riddernes tab: Skuespiller bringer Blues-held

Golden Knights' sejrsrække på ni kampe er slut efter et hjemmetab lørdag til St. Knights lavede et stort skub i tredje periode, men kunne ikke udligne kampen.